Paštiky nejím, ale tuhle svoji domácí jsem ochutnala a i si ji dokonce namazala na chleba. Je výborná, ovšem nedokáži posoudit jak moc oproti paštikám kupovaným, protože nevím, jak ty chutnají či nechutnají :) Každopádně pečené domácí kuře a paštika člověku alespoň trošku zpříjemní to vraždění drůbeže...
Recept z Apetitu jsem si trošku poupravila :
200 g jater, 100 g másla, lžíce smetany, lžíce bílého vína, stroužek česneku, tymián, provensálské koření, pepř, sůl
Na části másla osmahnout česnek, přidat a osmažit i játra, nechat vychladnout, rozmixovat, přidat máslo, smetanu, víno a koření.
lahôdka proste to musí byť ;)
OdpovědětVymazatPremyslim, ze si asi i trosku zamrazim na priste :)
Vymazatdomácí paštiku dělá můj přítel a všichni se po ní můžou utlouct :))
OdpovědětVymazatKlidne pridej komentar s receptem, rada vyzkousim i nejakou jinou az se na ni budu chtit priste vrhnout
Vymazatdomácí paštiku jsem ještě nedělala, mohla bych zkusit:-))
OdpovědětVymazatAjka
Nakup u reznika jatra a smele do toho, neda se to podle me zkazit :)
VymazatTak u mňa by asi s takouto paštikou nikto neuspel, všetko, kde sa nachádzajú vútornosti je ble :)
OdpovědětVymazatja z vnitrnosti jim jenom ta jatra, ale kocky a manzel zkonzumuji zbytek :)
VymazatTu játrovou chci vyzkoušet... Nedávno jsem ji jedla u kamarádů a je úžasná :)
OdpovědětVymazatJá jak to běžně nejím, asi by mě ani nenapadlo to u někoho okusit, ale byla jsem překvapená, jak je to dobré. Skoro mám cukání zkusit chovat i krůty a ochutnat to jejich maso domácí, přestože z kupovaného se mi zvedá žaludek
Vymazattento recept miluju, pro me nejlepší z apetitu:-)
OdpovědětVymazatted mam teda asi smulu, jestli chci hubnout, ale jen se na to tady koukám, tečou mi sliny:DD
Také hubnu, tedy pokouším se dostat zpět na svoji ideální váhu, ale hřešit se musí!
Vymazat