úterý 10. dubna 2012

A zedníci pokračují na spodním WC

Původně to tedy vůbec nebylo v plánu, ale začalo se předělávat i spodní WC. A když už, tak pořádně. Původně jsme chtěli jen předělat obklady, ale bylo pár věcí které mě štvaly, tak se to už předělá všechno.

Nejvíc nám vadilo asi to, že se při stavbě špatně spočítala výška odpadu na toaletu, takže splachování nešlo zrovna dle našich představ... Takže bude třeba pod mísu udělat vyvýšení cca 5cm. Alespoň se bude lépe vstávat :)

Další věcí, která nám hodně lezla krkem bylo malé umyvadlo, které se jen tak tak vešlo, aby se daly otevírat dveře. Větší se nevešlo kvůli výstupku na zdi. Tak se ten výstupek uboural a také se rovnou sundala i poměrně dost křivá omítka na zbytku původní vnější zdi staré části domu. Bylo to sice nově omítnuté, ale od zedníka prasete a i já jen pohledem jsem viděla tu křivotu. Už tedy nebudu :) A hlavně budu si muset vybrat nové, větší umyvadlo. Baterii s bidetovou srškou zase použijeme, ta nám plně vyhovuje a všem doporučuji.

A díky tomu, že se zeď celá srovná, se mi tam teď vejde i skříňka. Chtěla bych po celé stěně i pod umyvadlem. Na čističe, hadry na vytírání, zásoby hygienických potřeb a toaletního papíru. A konečně si dám i nové světlo. Už je koupené.

Zatím to tedy vypadá docela hrůzostrašně. Zkuste si představit ten prach ve zbytku domu.... Nebo to raději ani nezkoušejte :)



WC asi obložíme dlažbou, co bude i na celé chodbě. Když už se toho bude kupovat 30m2, tak ty 2m2 navíc už obkladače nezabijí. Nechci zase vymýšlet narychlo něco dalšího, není na to ani čas a ani chuť. Bude tedy šedá dlažba a možná k tomu tyrkysová mozaika?


3 komentáře:

  1. No měli jste tam pořádnou vrstvu fajnové, to asi zedník zkoušel jak se to dělá rovně a stejně mu to nevyšlo :D

    Přeji pevné nervy, nejvíce pomáhá těšení se na výsledek!

    OdpovědětVymazat
  2. Já už bych chtěla, aby bylo čisto :( ještě dva dny bordelu a můžu začít uklízet a v pondělí nastoupí obkladač na půlku domu, ale to už bude pohodička

    OdpovědětVymazat
  3. Je potřeba, aby zedníci odváděli svoji práci pořádně...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!